Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Om Stilfloristerna i Linköping

En del av den underbara inredningen hos Stilfloristerna i Linköping

Stilfloristerna är Linköpings stilrena, moderna och personliga blom- och inredningsbutik som belönats med utmärkelsen Årets butik 2016!

Adress: Nya Tanneforsvägen 19 (vid Drottningtorget) i Linköping
Öppettider (ordinarie): Vardagar 10.00-18.00 och lördagar 10.00-15.00.
Inför julen och vid särskilda högtidsdagar kan butiken även ha söndagsöppet. Mors dag är butiken öppen 10.00-15.00. Se aktuell information på förstasidan.

Om butikens koncept

Under nio månader, 2011-2012, har grundarna Joakim Anrell och Jimmy Englund besökt hundratals blomsterbutiker i landet och studerat ännu fler leverantörer av blom- och inredningsdetaljer, från en rad olika länder, för att kunna skapa den optimala och unika butiken i Linköping.

Stilfloristerna presenterar ett helt eget koncept, med fokus på stilrent och personligt, där butiksinredningen utformats med stor omsorg och varje vara och blomma har valts ut med största noggrannhet, för att Linköpingsborna ska kunna erbjudas något som inte fanns sedan tidigare i Linköping. Och detta så prisvärt som möjligt!

Den lilla svarta blomsterbutiken

Stilfloristerna öppnade landets första svarta blomsterbutik, med helsvart grund (väggar, tak, golv), svart inredning (hyllor, bord, kassadisk, tyger, lampor), riktigt stort utbud av svarta krukor och dekorationsdetaljer, gott om svarta ljus och inredningsdetaljer (doftljus, lackljus, ljusstakar, kandelabrar med mera), och svart inslagning av alla paket och blommor (med helsvart blompapper, silkespapper och presentpapper),

Hitta till butiken

Butiken ligger i norra delen av Tannefors i Linköping, på Nya Tanneforsvägen 19, vid Drottningtorget och Kungsbergsskolan. Det är alltså bara en kort promenad från innerstaden. Med bil är det enkelt att komma såväl längs Nya Tanneforsvägen som via Drottninggatan över Drottningbron, och det finns gott om gratis parkeringsplatser precis utanför butiken.

 

Jimmy Englund och Joakim Anrell

Stilfloristernas grundare Jimmy Englund och Joakim Anrell.

Om blombud (blommogram)
Stilfloristerna är anslutna till bland annat Florister i Sverige, som är världens största nätverk av professionella florister. Det gör att det är enkelt att förmedla blomsterbud genom oss.

Beställning av blomsterbud kan enklast ske via vår butik, genom att ringa oss eller besöka. Du kan också skicka ett meddelande via sidan "Kontakta oss".

För beställning av begravningsblommor hänvisar vi i första hand till www.binderier.se som sedan 2018 är Stilfloristernas egen webbutik, med Sveriges största utbud av begravningsbinderier.

Vi hjälper även till att förmedla beställningar som ska levereras i övriga landet, och ser till att det alltid är bästa tänkbara blommor som levereras.

Om garanti och reklamation

Som kund vill vi att du alltid ska kunna känna dig trygg med att få bästa tänkbara produkter, levererade med största tänkbara service. Blommor och växter är ibland känsliga och kan, trots alla våra krav på hur odling och leverans ska gå till, vara skadade vid inköp utan att det direkt syns på blomman eller växten. Transportskador tar ofta någon dag eller två att upptäcka, och det är då framför allt du som kund som ser det eftersom vi vanligen har sålt alla blommor från en viss leverans inom bara någon dag eller två. Kontakta då butiken, och ta med den skadade blomman tillsammans med kvitto till butiken för att reklamera den.

Följ oss på Facebook, Instagram och Twitter