Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Våra företagstjänster

Stilrent designad dekoration

Exempel på stilrent arrangemang för buffébor, kaffebord eller bardisk

Med professionellt arrangerade blommor och inredningsetaljer skapar vi en unik och exklusiv atmosfär som passar just ert företag. För såväl stora som små företag erbjuder våra erfarna blomsterdekoratörer eleganta buketter, blomsterarrangemang och återkommande växthantering utifrån varje behov.

Konsultation

Vi besöker gärna ert företag för att bidra med idéer och förslag på hur din företagsmiljö kan inredas och utsmyckas med växtarrangemang och inredningsdetaljer för att skapa rätt helhetskänsla. Vi föreslår gärna vackra receptionsdekorationer eller erbjuder stöd för återkommande behov av blomleveranser och växtskötsel.

Slipp bekymmer med växterna och låt oss sköta dem regelbundet. Eller prenumerera på fräscha blommor till butiken, lokalen eller skyltfönstret!

Blom- och skötselabbonemang

Vi bidrar gärna till att ert företags medarbetare och kunder kontinuerligt upplever en positiv och fräsch atmosfär, med blommor och arrangemang på bord och i fönster eller i receptioner och kontorslandskap. Be oss gärna om en offert för regelbundna snittblomsleveranser eller fortlöpande skötsel av krukväxter/gröna växter. 

Uppmärksamma födelsedagar eller bemärkelsedagar 

Vi kan hålla koll på era medarbetares och nyckelkunders födelsedagar och se till att de blir uppvaktade med våra stilrena buketter eller blomsterarrangemang. Vi erbjuder presentkort så att medarbetare eller kunder får möjlighet att själva välja något ur vårt breda sortiment av stilrena blom- och inredningsdetaljer. Vi levererar gärna födelsedagsbuketter till medarbetare på arbetsplatsen eller i hemmet.

Personlig bukett för att välkomna en nyanställd

Blommor till nyanställda 

Håller ni på att anställa nya medarbetare? Varför inte ge dem ett varmt välkomnande med en elegant bukett eller ett stilrent växtarrangemang? Kontakta oss gärna för förslag och idéer.

Fester, stämmor och event

Vi skapar gärna bord- och scendekorationer utifrån varje unikt behov så att till exempel en firmafest, årsstämma, mässa eller annat event får en elegant och fräsch utsmyckning. Vi har stor vana av att medverka på mässor och event och går alltid in för att lyfta varje enskilt företags visuella identitet för att förstärka den rätta känslan som varje företag vill förmedla.

Företagsevent är en av Stilfloristernas specialiteter!

Blommor till invigningar

Som företagare skickar man ofta en blomma till andra företag vid invigningar och jubiléer, och Stilfloristerna skapar inte bara snygga arrangemang utan också rätt personliga lösning som verkligen förstärker den känsla som passar. Och det kostar vanligen inte mer än mindre unika lösningar!

Kontakt och beställning 

För mer information och beställning, kontakta oss i butiken, via telefon 013-13 53 00, på Stilfloristerna på Facebook eller med e-post till info@stilfloristerna.se.

Leverans

Vi kan leverera beställningar inom hela Östergötland mot en utkörningsavgift (olika stor beroende på avståndet till leveransadressen). Leverans sker vid den tidpunkt som passar dina önskemål och behov. Vid stora beställningar ingår ofta leveranskostnaderna i offererade priser.

Fakturering

Företag, stora som små, kan välja att betala såväl med kort och kontanter som med faktura. Vid fakturering tillkommer en fakturaavgift: 23,20 kronor exklusive moms.