Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Linköpings stilrena blomsterbutik!
Stilfloristerna - vid Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19 i 


Beställ vår fantastiska bok!  

Vi har släppt marknadens största floristiska inspirationsbok om bröllops- och festbinderi: A floral engagement - wedding flowers. Boken har hela 412 sidor med floristisk inspiration! Den innehåller 1400 bilder på över 500 olika buketter och dekorationer, inklusive steg-för-steg-beskrivningar på hur vi har gjort olika typer av arrangemang. Dessutom ingår en komplett innehållslista över samtliga blommor och deras vetenskapliga namn, för alla buketter och dekorationer. Boken kostar 1295 kr och beställs via e-post: info@stilfloristerna.se 

 

 

En glimt från vår härliga lilla svarta butik vid Drottningtorget i Tannefors.

Välkommen att få hjälp med blommor som passar just dig allra bäst!

Fest eller vardag, bröllop eller begravning, privatperson eller företag. Vi hjälper dig gärna med rätt blommor för varje tillfälle, oavsett om det är en enskild liten blomma eller ett helt koncept du söker, och oavsett vilken budget du har. Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister. Välkommen till Stilfloristerna!  

Beställ personliga arrangemang i butiken, via telefon 013-13 53 00 eller via info@stilfloristerna.se

 

Dags för bröllop?

Beställ gärna din personliga brudbukett från Stilfloristernas bröllopsflorister :-)

 Varje år hjälper vi omkring 200 brudpar. Boka in ditt bröllop hos oss, du också. 

Våra mycket erfarna och prisbelönade bröllopsflorister hjälper gärna till att förverkliga drömmar, med rätt personlig brudbukett i en magisk helhetskänsla ihop med dekorationer till altare, bord och festlokal.

 

 

Årets Butik 2016!

Stilfloristernas butikschef fick i uppdrag att besöka Kina i november, för att inspirera och utbilda kinesiska floristelever.

Stilfloristerna utsågs till Årets butik i Linköping 2016! Den prestigefulla utmärkelsen tillkännagavs på Handelsgalan i Linköping, efter att allmänheten fått nominera och rösta fram vinnaren. Och Stilfloristerna fick rekordmånga röster!

Stilfloristerna har samtidigt fått stora internationella framgångar, som en av världens ledande blomsterbutiker när det gäller kreativitet. Stilfloristernas konstnärliga ledare och butikschef, Jimmy Englund, har blivit utvald för andra året i rad av Floral Fundamentals och Fusion Flowers Magazine som en av världens mest kreativa florister.

Aktuella bilder från butiken

Låt dig inspireras av säsongens blommor och aktuella nyheter i butiken. Vi bjuder dagligen på inspiration och tips på Stilfloristernas sidor på Facebook och Instagram och publicerar varje vecka ett stort antal aktuella bilder från butiken på webbplatsen. 

 

Skicka blomsterbud från 89kr! 

Specialdesignad vinnarbukett till Andra chansen i Melodifestivalen i Linköping 2017.

Söker du maximal service och samtidigt personliga, coola och stilrena blomsterarrangemang och inredningsdetaljer som ger en extra härlig upplevelse, med hög kvalitet? Vår stilrena butik vid Drottningtorget/Drottningrondellen i Linköping erbjuder ett helt unikt koncept inom blommor och inredning, med extra brett utbud på snittblommor och buketter samt krukor, vaser och inredning som producerats på ett ekologiskt och ansvarsfullt sätt.

Stilfloristerna i Linköping kan ge dig som kund en komplett stilren eller personlig känsla av blombinderier, växtarrangemang och inredningsdetaljer för varje tillfälle, i olika prisklasser.

Vi erbjuder personliga och eleganta helhetslösningar för blommor till bröllop och begravningar, gör hembesök för konsultation om inredning, samt erbjuder kundorienterade kvällskurser för exempelvis möhippor, födelsedagskalas och damklubbar.

Att vi är ombud för för flera förmedlingstjänster gör det dessutom enkelt för dig att förmedla blommor för leverans i hela landet.

I vårt butikssortiment finns gott om unik och högklassig design för dig som söker det lilla extra. 

Vi ser fram emot ditt besök hos oss!  

Nyheter


Tillbaka till översikten

2017-11-10

Stilflorist-Jimmy inspirerar i Kina

Den välkända Linköpingsfloristen Jimmy Englund, konstnärlig ledare och butikschef för Stilfloristerna, åker nu även till Kina för att sprida Linköpings kreativitet och floristiska metoder.

– Jag åker till Kina under fredagen, där jag ska inspirera 823 elever på en floristskola utanför Hong Kong, säger Jimmy Englund.

Det är floristskolan i Kina som själva har kontaktat Stilfloristerna och önskat få besök av Jimmy Englund som lärare under en vecka. Stilfloristerna är en av världens mer omtalade blomsterbutiker. Butikens kreativitet har ofta uppmärksammats internationellt på senare år, inte minst i två av världens största floristmagasin, Fusion Flowers Magazine och Floral Fundamentals, med utgivning i 75 länder, där Jimmy Englund är en av huvudinspiratörerna och utsedd till en av världens mest kreativa florister både 2016 och 2017.

– Det är verkligen en stor ära att få förfrågningar från olika håll i världen, och nu till och med Kina, om att visa mer av det kreativa arbete vi gör i vår lilla butik i Linköping, säger Jimmy Englund.

Stilfloristerna startade butiken i april 2012, i en liten lokal vid Drottningtorget i Linköping. Det är där grunden läggs för massor av nya och kreativa skapelser som en stor del av floristvärlden följer med intresse.

– Vi är ett härligt team som hela tiden experimenterar och testar såväl nya blomsorter som nya floristiska tekniker. Minst en helkväll i veckan, varje vecka, året om, läggs på att bara utveckla floristiken, säger Jimmy Englund.
– På det sättet kan vi bidra till att utveckla hantverket, både för oss själva och för alla våra floristkollegor runt om i världen.

En viktig källa för inte bara kunderna i butiken utan också för florister från hela världen är Stilfloristernas sidor i sociala medier. Med över 75 000 följare på Facebook och närmare 20 000 på Instagram är Stilfloristerna den blomsterbutik i hela Sverige som har flest följare.Tillbaka till översikten